El Cerdanyola surt del perill delectant-se al Sardenya

Al contraatac. L'Europa es bolca en els últims minuts a la recerca de la victòria, però Daisuke, en una contra, condemna el conjunt gracienc

El Cerdanyola fuig de la zona més compromesa de la taula aconseguint una victòria molt valuosa a domicili contra l'Europa. Els homes de Toni Carrillo van superar l'Europa en un partit farcit de despropòsits que van acabar amb un gol de Daisuke vorejant el final del temps reglamentari. Els graciencs van generar més accions ofensives durant els primers vint minuts, però totes van acabar anul·lades per fora de joc. En el minut 22, Montoro va aprofitar una centrada de Nils per obrir la llauna amb un gol de cap i tancar en 325 minuts la ratxa sense anotar. L'altra ratxa que perseguia l'Europa, la d'imbatibilitat, va acabar trencada en 389 minuts, després que Javi Sánchez fes l'empat des dels onze metres en el 28'. Cinc minuts més tard, el mateix Sánchez va aprofitar un mal refús de David López per superar Gianni i donar la volta al marcador. En la segona meitat, Albert Poch va voler donar força a dalt al seu equip i va fer un triple canvi en el minut 62 que es va traduir en un atac i gol gracienc. Tot i això, la diana local es va fer esperar fins al minut 82, quan Barriendos va colpejar una centrada d'Abel Rita dins la seva pròpia porta. Quan semblava que l'Europa havia de fer capgirar el partit, Daisuke va aprofitar un contraatac per matar el matx i donar al Cerdanyola el tercer triomf consecutiu lluny de Fontetes.

EUROPA 2 CERDANYOLA 3

EUROPA: Gianni, Dot (Fran Bea, 62'), Alberto, David López, Javi Iglesias (Cano, 62'), Uri (Abel Rital, 62'), Àlex Fernández, Padilla, Nils, Poves i Montoro. CERDANYOLA: Pociello, Pitu, Víctor Duran, Cuadras, Barriendos, Juli, Èric Blasco (Daisuke, 83'), Valderas (Turu, 83'), Javi Sánchez (Sergio Ginés, 68'), Oriol Molins i Diego. ÀRBITRE: Gómez Hernández. T.G.: Als locals Alberto, Javi Iglesias i Uri; i als visitants Barriendos, Juli i Oriol Molins. T.V.: Al visitant Diego per doble amonestació (50') GOLS: 1-0 (22') Montoro. 1-1 (28') Javi Sánchez de penal. 1-2 (33') Javi Sánchez. 2-2 (82') Barriendos en pròpia porta. 2-3 (88') Daisuke. PÚBLIC: 600 espectadors