El Vilafranca s'endú els tres punts en un partit elèctric

Remuntada. Els visitants van capgirar l'1-0 amb els gols de Moreno (70') i Fontanils (80')

EUROPA 1 VILAFRANCA 2

EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, Cano, David López (Àlex Fernández, 58'), Uri, Padilla, Rovira (Rubi, 58'), Poves (Nils, 72'), Abel Rita i Montoro. VILAFRANCA: Miguel Ramos, Duran, Aitor Casas, Fontanils, Joan Castillo, Medina (Sergi Moreno, 66'), Gestí (Albarran, 85'), Illescas, Bernat (Merchán, 75'), Bueno i Santi Triguero. GOLS: 1-0 (54') Abel Rita. 1-1 (70') Sergi Moreno. 1-2 (80') Fontanils. ÀRBITRE: Calderiña Pavón. T.G.: Alberto i David López; Duran, Bernat, Medina, Gestí, Illescas i Santi Triguero. COMENTARI: El Vilafranca mira amunt després de remuntar, ahir, al Nou Sardenya. Tant Europa com Vilafranca van saber posar bon futbol sobre el verd, en un duel amb alternatives i sense un dominador clar. Els escapulats es podrien haver avançat en el minut 19, en un penal comès sobre Alberto, però Poves no va saber enganyar Miguel Ramos. En la segona meitat es va mantenir la mateixa dinàmica, amb alternatives per als dos costats. En el minut 54, Abel Rita va caçar la pilota a l'alçada de la frontal i la va engaltar amb un xut imparable. Amb l'1-0, els dos tècnics van moure fitxa, però va ser Ivan Moreno qui va guanyar la partida. Sergi Moreno va entrar en el minut 66, i en el 70 va aprofitar una centrada de Triguero per rematar dins l'àrea i igualar el duel. Amb els nervis a flor de pell, els penedesencs van anar guanyant terreny i, a deu minuts del final, Fontanils va fer de cap l'1-2.