Guille salva un punt per al Santfeliuenc en el temps afegit

L'Europa es deixa punts. Els de Poch haurien pogut sentenciar en el tram inicial

EUROPA 1 SANTFELIUENC 1

EUROPA: Gianni, Dot, Fran Bea, Cano, Nils, Uri, Àlex Fernández, Guzmán, Rovira (Poves, 76'), Abel Rita (Xavi Camps, 88') i Montoro (Josa, 76'). SANTFELIUENC: Oliver, Víctor, Ortiz, Pere (Guille, 76'), Alberto, Joserra, Quiles (Maldo, 73'), Tena, Toro, Bolaños (Adri, 31') i Èric. GOLS: 1-0 (14') Montoro. 1-1 (90+1') Guille. ÀRBITRE: López Carballo T.G.: Als locals Cano, Uri i Fran Bea; i als visitants Víctor, Pere, Quiles, Toro i Èric T.V.: Al local Guzmán (70'); i al visitant Èric (70'). PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors. COMENTARI: El Santfeliuenc va obtenir un punt amb sabor de victòria al Nou Sardenya, ja que, durant molts moments, va veure perdut un partit que Guille va igualar en el temps afegit. I això que l'Europa va començar com un huracà, arrasant en els primers minuts, en què, a banda del gol de Montoro, que culminava una jugada que va començar el porter Gianni, va tenir un grapat d'ocasions. Però davant la falta d'efectivitat local, el Santfeliuenc va començar a estirar-se a partir del minut 35 contra un Europa minvat en intensitat i intenció. En el segon temps, els locals no es van trobar còmodes sobre la gespa i els homes visitants ho van aprofitar per igualar el joc i prendre el monopoli de la pilota als escapulats. Però quan tot semblava dat i beneït, Guille va aprofitar una pilota al segon pal per empènyer-la i fer l'empat definitiu.