Llagostera

A un ritme més lent del previst

A poc a poc. Al Llagostera li costa molt recuperar efectius lesionats i, per contra, cada setmana s'afegeixen dubtes a la convocatòria

La llarga llista de lesionats del Llagostera es redueix a un ritme molt més lent de l'esperat. Aquesta setmana, Oriol Alsina sí que recuperarà un jugador, Chus Herrero, que després de l'operació al peu a què es va sotmetre a finals de desembre ha pogut tornar dins el termini que tenia previst, que era aproximadament d'un mes i mig. Tot i haver esborrat un nom de l'apartat de baixes, el club llagosterenc continua amb un bon reguitzell de futbolistes que no pot utilitzar des de fa moltes setmanes. Ahir Oriol Alsina va confirmar que de cara a la setmana que ve hi ha l'opció de poder tornar a disposar d'homes com Chumbi i Jordi López, però n'hi ha d'altres que encara allargaran la baixa un parell de setmanes més.

Entre aquests casos, els que més preocupació aixequen són els de José Carlos i Edu Oriol, que van aterrar al gener amb l'objectiu d'agafar ritme de competició i ser importants, un fet que no s'ha produït ja que es van lesionar al cap de pocs dies de debutar. “Són jugadors que havien de ser determinants i que havien de donar un plus de qualitat a l'equip, com sí que ha pogut fer Tébar. També eren molt interessants com a revulsiu sortint des de la banqueta. Han tingut molta mala sort amb les lesions. Ens agradaria que hi fossin tots, però no ens volem lamentar”, va dir Alsina.

El dia a dia, sense forçar

Diversos futbolistes que van acabar amb molèsties el partit contra l'Alavés gairebé no s'han entrenat aquesta setmana amb l'objectiu de recuperar-se. És el cas de Juanjo i Natalio, dos jugadors que han d'haver fet net de la càrrega muscular acumulada i que han de poder jugar demà contra l'Albacete.

René, amb un procés gripal

El principal absent en l'entrenament d'ahir a Palafrugell va ser el porter René. L'andalús no va poder participar en la sessió a causa d'un procés gripal que no el va deixar aixecar del llit. El cos tècnic espera que René millori en les pròximes 24 hores i pugui ser a la porteria llagosterenca demà a la tarda.

Precisament en el partit contra l'Albacete de la primera volta, René es va lesionar a l'espatlla, una lesió que el va tenir apartat de l'equip dos mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)