L'Europa continua amb la ratxa i escurça distàncies

Per la mínima. Els graciencs derroten un rival directe i sumen 27 dels últims 33 punts, fet que els col·loca a només un punt de la promoció d'ascens

Els 27 punts dels últims 33 que ha aconseguit l'Europa en els onze últims partits han deixat el conjunt d'Albert Poch a només un punt de la quarta posició. Els graciencs van derrotar ahir un rival directe, el Sabadell B, que passa el seu pitjor moment. En un duel de poder a poder, l'Europa va provar de dur el pes del partit i va inquietar des de l'inici el porter Sergio, que va haver d'estirar-se en diverses ocasions. A poc a poc, els dos conjunts es van anar igualant i el joc defensiu va guanyar protagonisme amb la reducció de les situacions de perill. En el minut 33 Fran Bea ho va intentar amb una falta directa sense sort i el Sabadell va tenir la seva acció més perillosa deu minuts després, amb un xut creuat fàcil per a Gianni. En la segona meitat l'Europa va fer una passa endavant i va tenir tres accions de perill abans del gol, que acabaria arribant en el minut 64. Després d'una jugada nascuda a les botes de Nils, Rovira va caçar la pilota dins l'àrea per enviar-la a Fran Bea. El mig escapulat va emular el gol del dia del Palamós per fer la diana de la victòria gracienca. En els darrers compassos els arlequinats van provar d'estirar-se i, fins i tot, el porter Sergio va pujar a rematar un córner, però no van saber trobar el gol. Al final, victòria de l'Europa, que es referma com a candidat al segon lloc.

SABADELL B0
EUROPA1

EUROPA: Gianni, Dot, Cano, Alberto, David López, Uri, Fran Bea (Padilla, 72'), Guzman, Nils (Rubi, 83'), Poves i Montoro (Rovira, 56'). SABADELL B: Sergio, Diego (Cesc Clotet, 28'), Guillem, Pol, Alba, Josep, Max, Marc, Joel (Montwero, 79'), Nito i Español (Xavi Civil, 46'). GOLS: 1-0 (64') Fran Bea. ÀRBITRE: Martín Varas T.G.: Als locals Fran Bea, Alberto, Uri, Oriol Dot, David López i Gianni; i als visitants Nito i Alba. T.V.: Al tècnic José Solivelles (71'). PÚBLIC: Uns 500 espectadors al Nou Sardenya.