L'Europa ho salva en l'afegit

Poves, doblet. L'Europa respon al domini local en la segona part

L'Europa torna al camí de la victòria gràcies a un meritori triomf a les Fontetes. El conjunt d'Albert Poch va solucionar la papereta en el temps afegit, tot i que es va avançar just abans del descans. El primer temps va estar dominat pel conjunt gracienc, que primer va patir un parell d'ocasions –de Daisuke i de Juli, totes dues de córner–, però que va acabar marcant. Previ al gol de Poves, el col·legiat va anul·lar un gol en un batibull a l'àrea. Dos minuts del descans, l'exatacant de la Muntanyesa va engaltar un potent xut refusat, en primera instància, per Javi Sánchez. En el segon temps, el Cerdanyola va anar controlant la pilota i va fer l'empat en un servei de córner obra de Javi Sánchez. El domini local es va intensificar –sobretot amb una volea de Molins rebutjada per Gianni–, però va ser l'Europa el que es va endur els punts. De nou, Poves va aprofitar una relliscada de Carlos Avilés, incapaç d'aturar la pilota.

CERDANYOLA1
EUROPA2

CERDANYOLA: Avilés, Pitu, Victor Durán, Aitor, Barriendos (Javi Sánchez, 30), Juli, Daisuke, Cuadras, Eric Blasco (Turu. 85), Molins i Jota (Diego, 88). EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, Padilla, David López, Uri, Guzman (Rita, 84'), Álex Fernández, Fran Bea (Lozano, 78), Poves i Rubi. GOLS: 0-1 (43') Poves. 1-1 (69') Javi Sánchez. 1-2 (92') Poves. ÀRBITRE: David Garcia. T.G.: als locals Cuadras, Eric i Jota; als visitants Alberto, Padilla i David. PÚBLIC: 200 espectadors a les Fontets.