3a divisió FEF

El salt més esperat

Imparables. L'Europa se situa en zona de promoció per primer cop aquest curs després de superar el Vilafranca, un rival directe en la lluita

L'Europa posa la directa cap a la segona posició després de vèncer un rival directe com el Vilafranca i aprofitar l'ensopegada de la resta d'equips implicats en la lluita per la promoció d'ascens. Tot i això, el partit entre dos dels galls de la categoria va decebre un pèl en la posada a punt; sense fer res de l'altre món, els escapulats es van endur els tres punts contra un Vilafranca que no va saber reaccionar a les dianes visitants. Els del Penedès van sortir millor al terreny de joc i en el minut 5 van tenir ja una gran oportunitat per obrir el marcador. De fet, l'àrbitre va donar per bo un autogol de Gianni, però finalment el va anul·lar per falta sobre el porter escapulat. La jugada, molt protestada pels locals, va deixar tocat el Vilafranca, que va veure com l'Europa va provar de batre Miguel Ramos en dues rematades llunyanes de Poves i Guzmán. Fins que, en el 28', Abel Rita no va perdonar i va superar per sobre el porter vilafranquí amb una gran rematada des de fora l'àrea. En la represa i amb avantatge en el marcador, l'Europa va saber portar el partit al seu terreny, amb un joc marcat per les contínues aturades. Així, sense patir en defensa, els de la vila de Gràcia van sentenciar en un jugada aïllada. Poves va robar la cartera a la defensa visitant i després d'una bona jugada per la banda dreta va assistir Padilla perquè marqués el segon. Ja amb el 0-2, el Vilafranca es va veure incapaç de reaccionar i va veure com, amb els tres punts, l'Europa se situa, a falta del partit que es disputarà dimecres, en una situació immillorable en la lluita per la promoció.

EUROPA2
VILAFRANCA0

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Duran, Via, Fontanils, Castillo, Medina, Gestí, Illescas (Guti, 84'), Bernat, Bueno (Oribe, 62') i Ayala (Santi Triguero, 46'). EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, Cano, David López, Uri, Guzman, Padilla (Àlex Fernández, 72'), Abel Rita (Lozano, 76'), Poves (Fran Bea, 80') i Nils. GOLS: 0-1 (28') Abel Rita. 0-2 (71') Padilla. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: als locals Duran, Via, Castillo, Illescas, Bueno, Oribe, i al tècnic Ivan Moreno; i als visitants Uri, Abel Rita, Poves i Nils. PÚBLIC: Uns 800 espectadors.
Estic molt content perquè hem estat encertats i ha sortit el que havíem treballat aquesta setmana
Albert Poch
entrenador de l'europa
Té molt mèrit que siguem on som sense cap arbitratge a favor, com aquest, en tot el curs
Ivan Moreno
entrenador del vilafranca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)