3a divisió FEF

El Gavà deixa viu l'Europa

Massa respecte. En un partit amb molt poques ocasions, els blaugrana no van tancar el matx i es van deixar empatar en el minut 89

El Gavà va perdre una bona oportunitat de posar distàncies respecte al tercer classificat en empatar contra l'Europa. Els dos equips es van respectar massa durant tot el partit però els del Baix Llobregat van disposar de dues clares oportunitats que no van concretar i van encaixar el gol en els últims compassos de partit. En general, el partit va transcórrer sense gaires oportunitats: només David Jiménez va perdonar una ocasió davant del porter. El punt d'inflexió va ser l'entrada d'Iu, que va donar més circulació al Gavà. Així, en una acció de perill a través d'una falta, els de Juanma Pons es van avançar gràcies a l'instint golejador de Boris Garrós. Quan semblava que el partit acabaria amb victòria local i després que David Jiménez fallés un altre un contra un, Cazorla va ser expulsat en la falta que va significar el gol de Dot des de la frontal.

EUROPA1
GAVÀ1

GAVÀ: Eric Alcaraz, Cazorla, Roger (Dani Iglesias, 90'), Pujol, Marco, Pla, David Jiménez, Fortià (Iu, 61'), Boris Garros, Niko Kata i Raíllo (Cano, 74'). EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, Cano, David López, Uri González, Montoro (Lozano, 72'), Padilla (Guzman, 66'), Rita, Fran Bea i Nils (Rubi, 78'). GOLS: 1-0 (75') Boris. 1-1 (89') Dot. ÀRBITRE: Calderiña Pavon. T.G.: Als locals Roger, Marco, David Jiménez i Boris; als visitants Montoro, Alberto, Dot i David López. T.V.: Al local Cazorla, (88'), per doble groga. PÚBLIC: Unes 600 persones.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)