2a divisió A

Alan Baró, cap a Austràlia

Aventura. L'empordanès, que ha tancat una etapa de cinc anys en el Ponferradina, té madur un acord amb el Melbourne Victory

El Ponferradina, un dels clubs que van baixar a segona B, va fer públic ahir l'estat de les negociacions amb la plantilla. Entre els jugadors que el club volia renovar però que van descartar la proposta, hi ha Alan Baró, el jugador de Darnius que ha ofert un rendiment molt notable al Ponferradina, del qual era capità. Alan ha tancat una etapa de cinc temporades al conjunt d'El Bierzo i està decidit a marxar a jugar molt més lluny de casa del que ho ha fet en els últims anys. L'empordanès està madurant la incorporació al Melbourne Victory, de la primera divisió australiana.

A punt de fer 31 anys, Alan ha superat els 3.000 minuts en els dos últims cursos a Ponferrada, i acumula sis temporades d'experiència a segona. El fitxatge pel Melbourne Victory, si s'acaba confirmant, representarà tota una experiència vital per al jugador de Darnius. L'equip competeix en la màxima categoria del país i té programat un amistós de pretemporada contra l'Atlético de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)