2a divisió A

I ara, els fitxatges

2a divisió A. Tancades les quatre renovacions possibles, el Reus té ja quinze futbolistes per a la temporada que ve. La idea és reforçar la plantilla per augmentar-ne el nivell

El Reus afrontarà el debut a segona A amb la columna vertebral de l'equip de l'històric ascens. Mitjançant el tècnic Natxo González, que també continua, el club roig-i-negre es refia del rendiment ascendent i la inèrcia guanyadora de la plantilla de l'última temporada per aconseguir la permanència a la categoria de plata. Des que els roig-i-negres van acabar la temporada després de l'eliminatòria contra el Racing de Santander, el club, amb el secretari tècnic, Sergi Parés, al capdavant, s'ha dedicat fins ara a resoldre les renovacions dels quatre futbolistes que acabaven contracte i que interessava que continuessin per la seva experiència, el central Jesús Olmo, els mitjos López Garai i Rafa García i el davanter Edgar Hernández. Els quatre jugadors s'uneixen als onze que mantenen el contracte amb vigor i que, en principi, entren en els plans de Natxo González per al proper curs.

Amb dos porters –Edgar i Embela–, cinc defenses –Benito, Cassama, Ángel, Moyano i Olmo–, quatre migcampistes –Folch, Rafa, Garai i Vitor– i quatre atacants –Ricardo, Carbia, Haro i Edgar–, el Reus té definit l'esquelet, que vol reforçar amb futbolistes que augmentin el nivell de plantilla. Ja va dir el màxim accionista, Joan Oliver, que la idea és fer alguns fitxatges de futbolistes contrastats combinats amb d'altres de joves amb projecció. El Reus estarà molt obert al mercat internacional, tal com ja ha fet els últims anys, per bé que limitat al mercat portuguès, aprofitant la col·laboració del representant Jorge Mendes. L'estiu del Reus pel que fa als fitxatges serà llarg, tal com va avançar el mateix Oliver, ja que no es volen precipitar i estar alerta, per exemple, a futbolistes que puguin ser descartats per altres equips. Aquesta última temporada el Reus tenia una plantilla reduïda, amb prou feines 20 futbolistes, però per a la propera en podrà inscriure fins a 25, tal com permet la LFP.

Porters
Edgar Badia i Aitor Embela.
Defenses
Alberto Benito, Eliseu Cassama, Ángel Martínez, Isma Moyano i Jesús Olmo.
Migcampistes
Ramon Folch, Rafa García, López Garai i Vitor.
Davanters
Ricardo Vaz, Fran Carbia, David Haro i Edgar Hernández.

ELS RENOVATS

Amb Olmo, Rafa García, López Garai i Edgar, el Reus guanya experiència

Dinis Almeida, la incògnita

El central portuguès Dinis Almeida ha estat un dels futbolistes destacats del Reus aquesta última temporada, especialment en la segona volta i en l'eliminatòria d'ascens contra el Racing de Santander, amb gol inclòs a El Sardinero. El mes de març, la situació del jove futbolista, de 20 anys, va canviar, ja que el Reus el va traspassar al Mònaco, però va continuar defensant la samarreta roig-i-negra, ara cedit, fins a final de la temporada. Ara el club reusenc, tenint en compte el seu bon rendiment i la seva projecció, voldria continuar disposant dels serveis del defensa portuguès la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)