Girona

“Aquests els coneixem”

Trobada. La plantilla conversa amb Pep Guardiola, Domènec Torrent, Carles Planchart i Pablo Maffeo, que arribaven de la Xina amb el City

La plantilla del Girona, que dijous a la tarda va fer una visita guiada a l'Etihad Stadium, va tenir ahir un altre contacte especial. L'equip blanc-i-vermell va coincidir amb el primer equip del Manchester City, que acabava d'arribar de la gira de pretemporada que ha fet per la Xina. A més de Pablo Maffeo, que va saludar els seus excompanys, es van acostar fins al camp on s'entrenava el Girona els tècnics catalans del City. Pep Guardiola va conversar una estona amb Pablo Machín i amb els altres responsables tècnics del conjunt gironí. Més relació directa tenia encara el seu segon entrenador, Domènec Torrent, que va ser entrenador del Girona. Torrent es va retrobar amb Felipe Sanchón, a qui va dirigir a Montilivi fa onze temporades. Amb Guardiola i Torrent, ha canviat Munic per Manchester Carles Planchart, que també va passar per Montilivi. Un altre professional del City que va passar pel Girona és Marc Boixassa, ara delegat del primer equip citizen. A la trobada també hi havia el director esportiu, Txiki Begiristain, que va estar conversant amb el seu homòleg en el Girona, Quique Cárcel.

Al campus, impossible

Tot i que el Girona havia anunciat la presència de Pep Guardiola al campus, ahir es va tancar sense que el de Santpedor hagués pogut fer la masterclass que s'havia programat. Els participants en el campus tindran entrades per al Girona-Olympique de Marsella de dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)