3a divisió FEF

Triomf treballat del Peralada

3a divisió. Els d'Arnau Sala superen l'Europa després d'oferir una gran imatge en la primera part i patir en la segona amb la millora dels visitants. Els xampanyers sumen sis punts de sis possibles

El Peralada va patir fins al darrer instant per imposar-se a l'Europa per 2-1 i sumar la segona victòria de la temporada, la primera com a local. Els d'Arnau Sala van mostrar una bona imatge en el primer temps i es van avançar amb dos gols gràcies a la velocitat en transició, però en la represa es van veure dominats per un Europa que no va saber aprofitar la superioritat numèrica el darrer quart d'hora. Els visitants van sortir al camp disposats a sorprendre el conjunt local i ho van estar a punt d'aconseguir en un contracop que Duran no va poder aprofitar (2'). A poc a poc el joc es va equilibrar. El Peralada es va treure de sobre el domini visitant i va començar a inquietar Fer mitjançant Keita i Javi Sánchez. Aquest últim va ser l'autor de l'1-0 després d'aprofitar una gran assistència de Traoré (15'). Ben situat en defensa i sense concedir ocasions, l'equip d'Arnau Sala va perdonar el segon en una rematada de Keita al segon pal que va sortir desviada per poc (27'). El davanter no va perdonar en la següent ocasió i, després d'una assistència de Javi Sánchez, va controlar amb tranquil·litat dins l'àrea i va fer el 2-0 (43'). Abans del descans Rojas va reduir la diferència amb un cop de cap en la sortida d'un córner (46'). Els visitants van portar la iniciativa després de la represa i van buscar el gol. Cano el va tenir ben a prop en dues ocasions amb una rematada de cap al pal (52') i un xut que Gianni va refusar (53'). El Peralada va saber resistir bé el domini de l'Europa, que ja no va tornar a disposar d'oportunitats. L'expulsió de Keita per dues grogues consecutives (76') no va passar factura als locals, que van tenir a tocar la sentència en els peus de Serrano (81'), Draman (87') i Coro (93').

PERALADA2 EUROPA1

PERALADA: Gianni; Chele, Vallho, Estellés (Nacho Ruiz, 88'), Pablo Carbonell; Javi Sánchez (Draman, 78'), Traoré, Jorge Marta, Sergi Álamo (Serrano, 58'); Keita i Coro. EUROPA: Fer, Joel, Joel Coch, Alberto (Civil, 46'), Rojas, Javi Iglesias (Cano, 23'); Duran (Campoy, 46'), Fran Bea, Uri; Reverter i Gonzalo. GOLS: 1-0 (15') Javi Sánchez. 2-0 (43') Keita. 2-1 (46') Rojas ÀRBITRE: Díaz Díaz T.G.: als locals Estellés, Jorge Marta i Draman; i als visitants Alberto i Uri. T.V.: al local Keita, per doble amonestació (78'). PÚBLIC: 450 espectadors.
Ha estat un partit equilibrat. Ells han dominat en moltes fases però, per ocasions, ens mereixem els tres punts
Sabíem que ens dominarien i una manera de fer-los mal són les transicions ràpides
Arnau Sala
entrenador del peralada

Sergi Álamo debuta com a titular

Álamo es va posar ahir per primera vegada la samarreta del Peralada i ho va fer entrant directament en l'onze d'Arnau Sala. El juvenil, que pot jugar de lateral i d'extrem i que encara no havia estat ni convocat en cap amistós, va jugar en la posició d'extrem esquerre. Va ser substituït per Serrano en el 58'.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)