ACB

Nacho Llovet, fins al 2016

Lliga Endesa. El Fiatc Joventut lliga el seu capità per dos anys més: “Sempre ha estat la primera opció i el club ha fet un esforç”

El capità del Fiatc Joventut és el primer a segellar el seu acord de renovació amb la Penya. Signarà per a dues temporades i d'aquesta manera la Penya s'assegura un dels joves referents del primer equip verd-i-negre. Tot i que no és oficial, l'acord ja és total, i el mateix jugador ho certificava: “Estic molt content, la meva primera opció des del principi sempre ha estat quedar-me aquí. Vam arribar a un acord amb el club, que fa un esforç perquè em quedi, i jo també vull apostar per quedar-me aquí, perquè és el millor lloc per continuar creixent com a jugador.” El següent a signar la renovació, també per a dues temporades, serà Albert Ventura. Després li tocarà el torn a Sitapha Savané, que signarà per un any més, mentre que Albert Miralles, que té un any opcional, podria fins i tot allargar la seva vinculació amb els verd-i-negres dos cursos després del rendiment que ha tingut dins i fora de la pista en el seu retorn a la Penya.

Raül López, impossible

El que sí que haurà de fitxar la Penya és un base que acompanyi Guillem Vives en la direcció de l'equip. Qui segur que no serà és Raül López. El base de Vic, que sortia a les travesses si abandonava Bilbao, continuarà a l'equip basc que dirigirà Sito Alonso. Les possibilitats que pogués vestir de verd-i-negre eren quasi inexistents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)