ACB

“Vull recuperar la passió”

Lliga Endesa. Pere Romero remarca la necessitat d'il·lusionar en la presentació com a director esportiu de La Bruixa d'Or. Encara no s'ha decidit qui serà el tècnic

El d'ahir era el segon cop que La Bruixa d'Or presentava Pere Romero. Ho va fer a l'abril com a tècnic substitut de Borja Comenge, i ahir com a director esportiu. “Aquesta és una situació nova per a mi, però jo l'he acceptat per la passió que tinc pel bàsquet i la il·lusió que em fa”, va manifestar el manresà, que possiblement afegirà al càrrec la coordinació de la base i també la posició d'ajudant del tècnic que arribi. No es va poder confirmar la durada de l'acord, perquè encara falta signar el contracte. Romero va centrar el discurs en dos punts: la recuperació de la “passió” per part de l'aficionat i la potenciació del bàsquet de base. I va relacionar un fet amb l'altre: “Quan vaig arribar al club al mes d'abril, vaig notar que s'havia perdut la passió. Hem d'aconseguir atraure talent, que els joves vulguin venir aquí, a Manresa. Si n'aconseguim, els podrem vendre, i també és important que la gent vagi al pavelló a veure jugar gent de la casa.” I, en aquest sentit, va posar un exemple de la temporada passada: “En el poc temps que vaig dirigir el primer equip, vaig fer debutar dos jugadors [Nil Sabata i Jordi Clotet]. En l'últim partit hi va haver gent que em va dir que havien vingut només per veure'ls a ells.”

“Tinc clar el perfil”

S'esperava que Pere Romero pogués donar algun detall més sobre qui seria l'escollit per rellevar-lo a la banqueta del club del Bages, però encara no hi ha la fumata blanca: “El que vull ho tinc al cap, però encara no m'he reunit amb el club per saber el pressupost i si això és possible. La figura del tècnic és essencial per aconseguir que pugui venir el talent que nosaltres volem.” El director esportiu no va dir noms, si bé al cap de tothom hi ha els de Ricard Casas i Quim Costa, l'últim amb l'opció de trencar el contracte amb l'Osca fins al 31 de juliol. Al contrari que amb el fitxatge del tècnic, en què hi ha pressa, pel que fa a la plantilla va insistir que hi havia temps.

Tinc al cap el perfil de la persona que pot ocupar el càrrec d'entrenador, però encara hem de veure si és possible que ell pugui venir
Segurament la plantilla no serà tan llarga com la de l'any passat. Hi haurà jugadors que actuaran en diversos llocs
Pere Romero
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)