ACB

Dos ritmes diferents

Lliga Endesa. Mentre que els equips punters ja tenen perfilades les plantilles, els de la zona baixa entren de ple al mercat. La Bruixa d'Or, el Guipúscoa i el Bilbao només han fitxat els tècnics

Fa més de dues setmanes, des del 25 de juliol, que el València té tancada la plantilla. Aquell dia, La Bruixa d'Or ni tan sols tenia tècnic. És la prova més evident de fins a quin punt dos equips que lluitaran en la mateixa competició tenen un timing diferent a l'hora d'encarar el mercat. Uns trien; els altres, esperen i intenten trobar peces de qualitat a bon preu.

Excepte el Laboral Kutxa –feinada a treure's Van Oostrum, Hodge i Hanga, i a trobar relleu de Pleiss–, la resta d'equips d'Eurolliga tenen la feina feta o els falta un petit retoc: a l'Unicaja es busca un cinquè exterior; el Madrid té lligat Campazzo i falta oficialitzar-ho i al Barça, que ho tenia tot fet amb l'acord verbal amb el Laboral Kutxa per Pleiss , s'ha vist obligat ara a buscar substitut per a Papanikolaou per la seva marxa a l'NBA. I, com ells, equips com el CAI o també l'Iberostar ja tenen la feina feta als despatxos i només estan pendents ara de l'arrencada.

Paciència

A l'altre costat hi ha equips que tot just ara han iniciat l'activitat, a ulls de tothom. Fa setmanes que esperen el seu torn per presentar ofertes i ara, quan els més poderosos han fet la seva tria, entren de ple a fitxar. L'Estudiantes, per exemple, ha tancat Salgado i el va anunciar dimecres; el Fuenlabrada va fer-ho ahir amb Baron, la primera incorporació. Això, a més de casos com el de La Bruixa d'Or mencionat abans o del Guipúscoa, on fins ara tan sols hi han arribat els tècnics. En el cas manresà, la plantilla la formen ara dues peces, i fa l'efecte que difícilment Larsen hi continuarà.

I, per últim el cas de Bilbao, obligat a ser readmès pel TAD divendres i que encara ho té tot per fer.

LA DADA

7
Fitxatges
ha fet el CAI, el que més s'ha reforçat en el mercat aquest estiu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)