ACB

Nacho Martín es complica

Lliga Endesa. El Morabanc veia a prop la incorporació de l'aler pivot, però la incursió de l'Estudiantes el pot deixar sense un dels objectius prioritaris

El que al matí s'apuntava ja com un fet, el pas de les hores ho va desmentir. Nacho Martín és l'element desitjat per donar per tancada la nòmina de pivots al Morabanc i unir-lo a Trias, Green i Bogris. Club i jugador fa dies que estan negociant i, tot i que és un jugador cobejat en la Lliga Endesa, semblava que el club del Principat s'havia situat molt bé per tancar-ne el fitxatge amb vista a la pròxima temporada.

Però, en tota la jornada d'ahir, no van arribar notícies de Nacho Martín a Andorra. Ni positives, ni tampoc negatives. L'Estudiantes, que fa temps que està interessat en ell, ha entrat amb força en el mercat els últims dies –va tancar Salgado fa una setmana– i està pugnant de valent per fitxar el val·lisoletà com a peça referent en el seu joc interior. En aquest sentit, la vessant personal pot teir un paper clau a l'hora de triar Madrid abans que Andorra.

Lliure per sorpresa

Format a les categories inferiors del Barça, l'aler pivot (2,03m, 1983) va militar el curs passat a l'Herbalife, on no va brillar tant –va fer 9,8 punts i 5,3 rebots en 22 minuts– com ho havia fet l'any anterior a Valladolid. Allà, va ser el quart màxim anotador de la Lliga Endesa (15,6) i el màxim rebotejador (7,1), fet que li va multiplicar el catxet. Abans d'acabar el juny, el club canari no li va prorrogar el contracte –va firmar un 1+1– amb el vistiplau d'Aíto.

Des de llavors, han estat molts els clubs que han preguntat o han intentat abordar el fitxatge –entre ells, el Fiatc Joventut, que estava lluny de les aspiracions econòmiques de Nacho Martín–, però semblava que el Morabanc s'havia sortit amb la seva. Però la irrupció a escena de l'Estudiantes el pot deixar ara amb la mel a la boca.

Sada, qüestió d'hores

Si bé la indefinició de Víctor Sada per fer l'últim pas havia inquietat el Morabanc –a finals de la setmana passada, va plantejar-se activar un pla B–, les dues parts semblen condemnades a entendre's. I és que la proposta del club del Principat és l'única que té de la Lliga Endesa el base badaloní ara mateix. Ahir, dia en què el club li havia donat un ultimàtum per no allargar més el cas, les negociacions van acabar d'avançar gairebé d'una manera definitiva. Tant és així que l'acord, molt probablement per les dues pròximes temporades, es podria fer oficial avui mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)