FEB

De groc, de franc

Bàsquet. Lliga Femenina. Tothom que vagi vestit amb el color que reivindica el 9-N podrà entrar sense cost demà a l'Spar Citylift-Rivas

El moviment Ara És l'Hora i l'Uni Girona han arribat a un acord pel qual demà, tothom que vagi a Fontajau vestit de color groc tindrà entrada de franc per al partit entre el líder imbatut de la Lliga Femenina, l'Spar Citylift Girona, i el campió –tot i que té un potencial molt menor al del curs passat–, el Rivas Ecopolis.

Serà una manera més de visualitzar la voluntat de la ciutadania d'emetre la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya i que aquestes opinions siguin comptabilitzades. Això sí, l'equip haurà de vestir de negre, el seu color habitual.

Per la banda esportiva, el partit de demà tanca un inici frenètic de lliga, amb sis jornades en menys de tres setmanes, i a l'Spar –ara mateix l'equip a batre– li anirà molt bé tenir més suport des de la grada

En el primer partit de la temporada a Fontajau, contra el Bembibre, ja es va exhibir una pancarta reivindicativa del 9-N, que, en canvi, no va aparèixer diumenge passat contra el Guipúscoa. A més de l'al·licient esportiu del partit –l'Spar s'hi juga mantenir el lideratge– l'horari (les 6 de la tarda) permet, quan acabi el matx, presenciar el castell de focs artificials que posa fi a les festes de Sant Narcís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)