FEB

Gidden encara no torna

Bàsquet. Lliga femenina. La lesió muscular de la pivot de l'Spar Citylift no està del tot curada i serà baixa diumenge a la pista del cuer

Ja seran quatre els partits sense Vanessa Gidden. A la pivot de l'Spar Citylift Girona no li van fer fins ahir l'ecografia prevista per principis de setmana i, a més, la prova radiològica va revelar que el trencament fibril·lar al bessó de la cama dreta no està del tot curat. Es preveu una reintroducció progressiva en els entrenaments, però la suma del criteri mèdic i de les sensacions de la jugadora –no havia tingut mai una lesió d'aquest tipus, i sent molèsties– ha fet que se la descarti per jugar a la pista del Campus Promete, que és el cuer de la lliga però que ve de guanyar el seu primer partit diumenge passat.

Gidden es va lesionar el 31 d'octubre, just abans del partit contra el Rivas. El trencament, d'uns 15 mil·límetres, feia pensar en un termini de recuperació de dues setmanes, però en passaran probablement quatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)