FCBQ

Un parcial de 0-21 treu del partit el Ceset en el tercer quart

TORDERA 78

CESET 53

CESET: Buiza, Jodar (11), Solé (6), Moyà (2) i Thio (10) –cinc inicial–; Comella (14), Roman (1), Compte (5) i Pasamont (4). 2 triples: Jodar i Compte. 9/18 en tirs lliures. 20 faltes. Eliminada: Moyà. TORDERA: Méndez (9), Sarr (27), Castro (8), Love (12), Mir (10) –cinc inicial–; González (4), Xifre (6), Magro (29 i Gil. 5 triples: 3 Sarr, 2 Méndez. 17/24 en tirs lliures. 23 faltes. PARCIALS: 19-14, 11-22, 11-25 i 12-17. COMENTARI: Derrota del Ceset a casa en un partit que va controlar l'equip local en la primera meitat, fins a dos minuts pel descans. Amb 30-22 en el marcador, les gironines van encaixar en set minuts, fins a la meitat del tercer quart, un parcial advers i definitiu de 0-21 (30-43). Les jugadores de Nicolás Dellavechia ja no van poder aixecar-se del cop moral.