FEB

El que queda per derrotar

Lliga femenina. El sorteig de copa determina que l'Spar Citylift Girona s'hagi d' enfrontar a les semifinals al Conquero, l'únic equip que l'ha vençut

Un repte més. El sorteig dels aparellaments de copa va determinar que l'Spar Citylift Girona s'enfronti, el dissabte 14 de febrer, al Conquero de Huelva, l'únic conjunt que en les 16 jornades de lliga disputades ha estat capaç de derrotar l'equip de Ramon Jordana (65-72).

“Volem el Rivas i al matí”, deia diumenge després de sumar la quinzena victòria de la temporada, contra el Mann (70-49), el tècnic de Torelló. I ahir va reiterar-ho i reblar-ho: “Però tenim el Conquero a la tarda. Un al·licient més.” Els que jugaran la semifinal del matí seran l'Avenida i el Rivas, protagonistes de la final de l'any passat –polèmic 69-67 per les de Salamanca– i que enguany s'han enfrontat dos cops, sempre amb triomf de l'equip de Castella i Lleó: 52-87 en la supercopa i 67-59 en la lliga.

Quilos i centímetres

El conjunt andalús, dirigit per Gabriel Carrasco, ha estat des de les primeres jornades al capdamunt de la taula i, a dia d'avui, comparteix balanç amb l'Avenida (14-2) en la segona plaça. Es tracta d'un equip amb jugadores de qualitat i que, tant al perímetre com sota els cèrcols, passa per ser un conjunt físicament poderós. Parham (1m83) i Pina (1m87) ocupen les posicions exteriors, juntament amb la base Asurmendi, mentre que la rotació interior la comparteixen Elonu (1m86), Davis (1m86) i la sabadellenca Lucila Pascua (1m96).

Preferíem el Rivas al matí i tenim el Conquero a la tarda. Un al·licient més. Hi haurà poc descans físic i mental
Semifinals 14/02
Avenida - Rivas
12 h
Spar Citylift - Conquero
17 h
Final 15/02
15.45 h
El Conquero estarà content perquè ja ens ha guanyat i ha evitat l'Avenida. Els estats d'ànim compten, però són relatius en un gran esdeveniment
Vam perdre contra el Conquero sense Gidden, una peça important contra un equip gran. I ara hem integrat més Iho
Ja no som sorpresa per a ningú, però si les coses que anem fent ens serveixen per guanyar i anar primers, es tracta de no perdre la línia
Ramon Jordana

Un precedent sense Gidden

El partit que van jugar l'Spar Citylift i el Conquero en la primera volta a Girona va estar marcat per l'absència per lesió de Vanessa Gidden (1m92). Sense la jamaicana, les gironines van acabar pagant la inferioritat física sota els cèrcols i, després de dominar fins al descans (32-26), van enfonsar-se en la segona meitat (33-46). En van dir bé tant Elonu (18 punts) com Davis (17), i fins i tot tingué impacte Pascua, malgrat poder jugar únicament 7:41 minuts per les faltes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)