Més bàsquet

El València de Carles Duran necessita vèncer tant sí com no

Eurocopa. Els taronja, que fa set dies van perdre a casa contra l'Asesoft, saben que caure a Romania els comprometria enormement

Després de perdre la setmana passada en la tercera jornada del Last 32, els equips espanyols miraran de derrotar avui els mateixos rivals. Qui més qui menys té força necessitat de triomf, si bé projectat en perspectiva qui més se la juga és el València de Carles Duran –en el cas del Sevilla, amb 0-3 i cuer del grup L, es tracta simplement d'allargar un dia més la mínima esperança.

Els taronja, amb 1-2 com l'Asesoft i el Nancy, visiten la pista romanesa (18.30 h) amb la missió de vèncer tant sí com no i, a més, remuntar el 87-92 de fa set dies a la Fonteta, resultat que va significar el punt final a la trajectòria de Velimir Perasovic. Amb una derrota no estaria encara tot perdut, però l'empresa d'acabar segon seria, aleshores, gairebé missió impossible –i a les mans de tercers–. En una situació semblant hi ha el CAI (1-2), si bé els aragonesos juguen a casa (20.30h), on reben el Krasni (1-2) amb el dubte de Llompart (esquena). L'ha de guanyar i recuperar-li el 71-65 encaixat a Volgograd. I a Las Palmas, duel de líders entre l'Herbalife i el Banvit (21 h), tots dos amb 2-1 i amb l'objectiu, per part local, de vèncer per més de 10 punts –80-70 a Turquia.

3
equips
ja es classificaran avui matemàticament per als vuitens si vencen: Bayern, Pinar i Lokomotiv.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)