FEB

“L'Avenida tindrà molt de respecte”

Gabriel Carrasco Entrenador del Conquero

És l'última víctima de l'Spar. Gabriel Carrasco estableix una premissa inicial: “La plantilla de l'Avenida és més llarga, té més opcions en totes les posicions.”

Per Carrasco, la final es batallarà a dins: “Tots dos generen molt a través del seu joc interior, serà clau veure quin dels dos anul·la el del rival. Són jugadores diferents. Les pivots de l'Avenida tenen avantatge de centímetres i de poder físic, i Ibekwe es desmarca amb la mobilitat jugant de quatre. Crec que fa més mal en aquesta posició que jugant de tres al costat de Kuktiene. Gidden ha fet dos bons partits contra l'Avenida, però Ibekwe va tornar una mica boig el rival.”

“Per mi, el perímetre està més equilibrat. Amb Babkina, l'Spar millora el tir de llarga distància i té més potencial per produir, amb el tir de Jordana, la verticalitat de Chambers i l'afegit de Babkina i Carbó. Té un petit avantatge.”

Parar el contraatac

Carrasco està expectant per veure “què planteja Íñiguez”. “Suposo que no vol que l'Avenida tingui un rebot fàcil i pugui córrer. Si l'Spar té el rebot defensiu i, sobretot, si fa mal amb el d'atac i força l'Avenida a jugar a mitja pista, tindrà molt a favor.” Com el tècnic del Cadí, dóna valor als precedents: “El primer partit marca molt. I en la memòria hi ha els dos partits de fase regular. Si el primer el guanya l'Avenida, no sé si tornaran a Salamanca. Però si el guanya l'Spar, en el segon el cap hi jugarà molt.”

No creu que el recurs a la defensa zonal de l'Avenida tingui gaire pes: “En tot cas, a l'Spar no li va malament. Una de les seves claus és que Jordana pugui pensar. Atacant una zona se sentirà com un peix a l'aigua. Amb el bon ús dels espais que fa l'equip, li anirà bé. En canvi, amb una defensa més física li costarà més produir. I en aquest sentit, quan tens menys jugadores i menys físiques és important que et respectin les faltes, sobretot amb Ibekwe i Gidden.

Qui és el favorit?

“La sensació és que hi ha dos equips que volen guanyar el títol. La realitat, però, és que un és màxim favorit, tot i que li costarà molt. Hi ha una diferència pressupostària important”, argumenta Carrasco, que torna als precedents: “Amb el 2-0, l'Avenida tindrà moltíssim respecte al primer partit. L'estat psicològic serà fonamental. Si l'Spar fa una mica de sang, a l'Avenida li poden entrar dubtes i pot saltar la banca. Però encara que li hagi guanyat dos partits, seria una heroïcitat. No, l'Spar no és el favorit. Ni moralment, ni econòmicament ni físicament l'hi puc considerar, però si guanya la final, per mi no serà cap sorpresa, perquè el veig molt capacitat. Des del febrer és un canó.

“L'Spar no és favorit, però si guanya la lliga seré dels que no em sentiré sorprès”
“Si l'Spar té el rebot i força el rival a jugar a mitja pista, tindrà molt a favor”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)