FEB

L'agror de Marta Xargay

La final. La gironina tanca a Fontajau i de la pitjor manera una etapa de sis cursos plena d'èxits a Salamanca, amb dotze títols en total

El destí té aquestes coses. La millor jugadora que mai ha format l'Uni i cabdal en l'ascens del 2009 sortia de Fontajau amb la tristor dibuixada a la cara. Marta Xargay havia tancat sis anys d'èxits a l'Avenida de la pitjor manera, perdent una final i sense competir. “Han estat millors i ja està. Ens ha faltat fluïdesa i, en els moments clau, no ens ha sortit res i ens hem enfonsat”, admetia la gironina, que la temporada que ve jugarà al Praga.

Xargay va estirar l'equip quan pitjor anaven les coses i quan va anar a la banqueta a 1:34 de la mitja part l'Spar va poder fer un 9-0 de parcial, que permetria arribar a la mitja part amb +14 a les locals i, a la llarga, seria definitiu. Li va faltar encert (3/11 tirs), si bé va ser la millor del seu equip (13 punts). Va acabar eliminada per faltes a 6:08 del final i xiulada pel públic, que semblava que ja no recordava el seu passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)