FEB

La pintura és seva

La final. L'Spar minimitza la incidència de les pivots de l'Avenida i el seu joc interior jerarquitza el partit

Si a Salamanca, en el primer partit, l'Spar Citylift va falcar la seva victòria a cop de triple –11/22, per fer miques la defensa zonal de l'Avenida–, ahir el guió va ser molt diferent. L'equip no va tenir inspiració de l'arc (4/17 des de 6,75m, amb 2/15 durant els darrers tres parcials), si bé tampoc li va fer falta. El seu domini a la pintura i les deficiències defensives del rival van facilitar-li molt la feina i van propiciar un desenllaç al partit i a la final més plàcid del que s'havia imaginat.

El rebot d'atac

El pòsit del primer partit deixava clar que el joc interior era un argument a témer. Entre Rezan, Ble i Robinson, havien acabat amb 35 punts i 12 rebots en atac. La sagnia del rebot, amb la possibilitat de tenir segones opcions, no va canviar d'entrada, però la defensa gironina estava molt atenta als 2x1 al pal baix per evitar que cap de les pivots generés joc o punts. I ho va assolir amb activitat i desig i, a l'altre costat, l'Spar sabia treure avantatges de les badades, guanyant la línia de fons o en pilotes doblades. Gidden i Ibekwe, inspirades també en tir de mitja distància, ho van aprofitar de manera contínua.

La superioritat gironina va accentuar-se a partir del tercer quart. Tant és així que, en la resta del partit, tant sols va concedir tres rebots d'atac més i les pivots només anotarien 2 punts en els últims 18:20. Robinson fins i tot va anar a buscar-se la vida en tirs de sis metres o més enllà. I sense punts de dins ni encert de fora, l'Avenida va entregar-se. Rendit a l'evidència.

14
punts
amb 6/18 en tirs de camp ahir entre les tres pivots de l'Avenida (Robinson, Rezan i Ble).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)