FCBQ

Victòria amb molta suficiència d'un Arbúcies molt superior

GARROTXA 42

ARBÚCIES 72

ARBÚCIES: D. Sánchez, Samarà (9), Vilà (21), Pires (17), Juvanteny –cinc inicial–; Noguera (5), Condom (7), Canaleta (9), F. Sànchez (2), Cantero (2), Masnou. 7 triples: 2 Canaleta, Vilà i Pires, i 1 Condom. 15/26 en tirs lliures. 20 faltes. Eliminat: F. Sánchez. GARROTXA SANTJOANENC: Ortiz, González (8), Puigdevall (3), Serra (2), Sala (9) –cinc inicial–; Miranda (2), Causadias (7), Freixes, Mora (3), Marull (2), Grabulosa (6). 4 triples: 3 Sala, 1 Puigdevall. 10/16 en tirs lliures. 26 faltes. Eliminat: Mora. PARCIALS: 15-18, 21-10, 14-10, 22-4. COMENTARI: Partit igualat durant el primer quart, amb intercanvi de cistelles, i amb avantatge de vuit per als locals al descans (36-28). En la represa l'Arbúcies va marxar de 17 i el Garrotxa va desaparèixer en l'últim quart.