Més bàsquet

La participació de l'Spar en l'Eurolliga, ben enfocada

Bàsquet. A falta de concrecions, el club ha trobat receptivitat en les institucions i patrocinadors per poder fer front al pressupost

Dues trobades entre l'Uni Girona, els patrocinadors del club i les institucions han servit per posar uns fonaments que, en el dia d'avui, semblen prou sòlids per poder pensar que l'estrena de l'Spar Citylift Girona en l'Eurolliga està ben enfocada. No hi ha concrecions i, de fet, fins passades les eleccions del dia 24 és difícil que n'hi hagi, però mentrestant el club anirà fent front a les obligacions que la FIBA li anirà exigint.

Avui fa una setmana, a l'Ajuntament de Girona es va fer la primera trobada per posar sobre la taula les necessitats pressupostàries del club per assumir la participació en l'Eurolliga. Cal una plantilla millor i més llarga –dos partits per setmana–, les despeses logístiques creixeran (desplaçaments, hotels, arbitratges...) i cal dotar el club d'una estructura professional en l'àrea de gestió que ara no té. Ahir, sis dies més tard, hi va haver una segona trobada, el resultat de la qual és molt esperançador, segons el club.

Receptivitat

Malgrat tot, la concreció definitiva no arribarà fins després de les eleccions municipals. El club està satisfet per la “receptivitat” que va trobar en les institucions i els patrocinadors i espera continuar trobant-ne en el consistori que sortirà del 24-M per assolir una solució definitiva que faci possible el debut europeu de l'equip. Mentrestant, l'Uni continuarà treballant per fer la seva part de la feina: aconseguir els màxims suports possibles fora del món institucional, en el món privat i en la societat gironina.

32
HOTEL LOS LLANOS:
Tejada (7), Cabrera (6), Ibáñez (4), Moreno (4), Navarro (2) -cinc inicial-, Pérez, Rodríguez, Díaz, García (3), Ortega, Quijada (5) i Rodríguez Mateo (1).
62
CITYLIFT GIRONA:
Iho López (17), Cissé (5), Morente (6), Recasens (7), Ferreira (5) -cinc-, Talasimov (2), Casamort (8), Tejedor (4), Rius, Ramos (5) i Garriga (3). 19/52 de 2. 4/23 triples. 12/20 lliures i . 44 rebots.
PARCIALS:
5-13, 4-15 (9-28); 10-16 (19-44) i 13-19 (32-63).

El júnior ja és a vuitens de final

Si en la jornada inaugural el Citylift Girona va apallissar el Compañía de María (86-57), ahir les d'Anna Caula van fer el mateix amb l'Hotel Los Llanos manxec. Les gironines van trencar el partit abans de la mitja part (28-8), amb Iho López fregant les dobles figures (8 punts i 7 rebots). La segona meitat va ser de tràmit. Avui l'Uni Girona es juga la primera plaça del grup contra l'Estudiantes (19.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)