FEB

Barris Nord, de negre i taronja

LEB Or. L'Actel Força Lleida insta l'aficionat a anar vestit amb els colors del club, divendres

L'Actel Força Lleida aspira a crear un ambient propici a Barris Nord per allargar la sèrie de semifinals de la LEB Or. L'equip va tornar d'Ourense amb un 0-2, i si bé va tenir la victòria a tocar en el segon, va perdre en la pròrroga. És per això, que el club ha fet una crida, de cara al tercer partit de divendres (21 h) perquè tots els aficionats vagin al pavelló vestits amb els colors del club, el negre i el taronja, i ajudin l'equip a forçar el quart, diumenge a Lleida (19 h).

L'equip dirigit per Joaquín Prado està rendint a un alt nivell aquest curs i, a la seva pista, hi té 11-4 de balanç, comptant-hi també el play-off. Des del primer dia, el públic ha donat suport al grup, i el pavelló lleidatà ha estat un dels que ha registrat més públic de la categoria aquest curs. Els preus de les entrades són de 5 euros els abonats i les anticipades, i de 8 a taquilla els no abonats el dia de partit. Fins als deu anys és gratuït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)