FEB

Artur Mas, amb el campió

Lliga Femenina. El president de la Generalitat rep una representació de la plantilla, patrocinadors i directius de l'Spar Citylift Girona

Tot i la proximitat de les eleccions de diumenge, ahir va ser el dia perquè l'Spar Citylift Girona fos rebut pel president de la Generalitat, Artur Mas, amb motiu del títol de Lliga Femenina que va aconseguir el 23 d'abril passat, contra tot pronòstic i en una temporada pràcticament perfecta. Va ser una trobada distesa, en què els representants del club li van oferir el trofeu de campió. Mas, per la seva banda, va felicitar el club per l'èxit aconseguit, es va interessar per la trajectòria del club en els seus deu anys d'història, pel treball amb l'esport de base i per les expectatives de futur immediat, que són l'estrena en la màxima competició europea, l'Eurolliga, que està molt ben encarrilada però que no es confirmarà fins que passin les eleccions municipals de diumenge.

A la recepció hi van assistir també el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, i, de part de l'Ajuntament de Girona, l'alcalde, Carles Puigdemont, i la regidora d'Esports, Isabel Muradàs. També hi havia el diputat d'Esports de la Diputació de Girona, Antoni Guinó. El club va estar representat pel president, Llorenç Biargé; els directius Carme Barris, Vicenç Bordas i Josep Maria Tubau, i representants dels principals patrocinadors: el director adjunt de Supermercats Valvi (Spar), Eduard Vidal, i el director general de Citylift Ascensors, Cayetano Pérez. Per part de la plantilla hi havia les jugadores Noemí Jordana, Jael Freixanet i Èlia Ros, l'entrenador ajudant Leandre Najmanovic i la fisioterapeuta Laura Antoja.

Ify Ibekwe també jugarà a Atlanta

Ify Ibekwe, que fa uns dies es va comprometre amb el SE Queensland australià per a la temporada que ve, també s'estrenarà en la WNBA aquest estiu. La nord-americana amb passaport nigerià s'ha compromès amb Atlanta Dream i la franquícia ja la inclou en la seva plantilla, tot i que encara no li atorga dorsal. Allà hi coincidirà amb diverses exjugadores de la LLF, com ara Sancho Lyttle, Erika de Souza o Aneika Henry. L'entrenador d'Ibekwe a les Dream és una llegenda als Estats Units: Michael Cooper, amb cinc anells de campió amb els Lakers, el seu únic equip. L'estiu passat les Dream van caure a quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)