ACB

El València també vol Trias

Lliga Endesa. Pretén tenir-lo una setmana a prova i, d'acord amb això, garantir-li contracte per un any, però el Barça B n'hi ha ofert dos

A Jordi Trias li ha arribat, de manera sobtada, una disjuntiva inesperada. Des de fa uns dies sap l'interès que té el Barça B (LEB Or) per ell, que pretén comptar amb la seva qualitat i experiència el curs que ve per complementar la dosi de joventut de la plantilla. Ara se li ha presentat també la possibilitat de continuar en la Lliga Endesa, i no en qualsevol equip, sinó en el València de Pedro Martínez. El club taronja està a la recerca d'un pivot de formació per tancar la seva plantilla. La seva idea era que fos Víctor Claver –van utilitzar el tempteig per igualar l'oferta de dos anys del Laboral Kutxa– però el valencià ho ha declinat i s'ha decidit per anar al Lokomotiv Kuban rus per jugar l'Eurolliga.

Trias és ara una possibilitat real, però abans d'oferir-li un contracte vol avaluar-ne l'estat físic. És per això que li ha proposat estar una setmana a prova i, si convenç, li oferiria una temporada garantida. Això sí, amb un rol de cinquè pivot, per darrere de Shurna i Sikma en la rotació de quatres. Aquest interès de l'equip valencià també ha fet reaccionar el Barça, que ha millorat de manera substancial la primera proposta que li va fer arribar. Ara, el gironí té una oferta sobre la taula de dues temporades –i opció de tall amb penalització per al club blaugrana al final de la primera–, molt llaminera.

Abans d'acabar aquesta setmana, ha de decidir-se en un sentit o un altre, ja que tots dos equips han engegat fa dies la pretemporada i volen comptar-hi com més aviat millor. Trias ha militat les últimes dues temporades al MoraBanc, que va decidir no renovar-lo al final de curs. En l'última, en la Lliga Endesa, va tenir una participació decreixent i va fer al final 4,8 punts, 3,6 rebots i 1,7 assistències en 13 minuts de mitjana.

Lakovic, gairebé descartat

En paral·lel a les converses amb Trias, el Barça també ha contactat en els últims dies amb Jaka Lakovic perquè fos un altre dels veterans que apuntalessin el filial en el retorn a la LEB Or. L'eslovè (1,86m, 1978), que va militar cinc temporades en el primer equip del 2006 al 2011, no veia amb mals ulls la tornada al club, però volia tenir garantit un lloc com a tècnic en l'estructura blaugrana amb vista al curs 2016/17. La seva voluntat era retirar-se d'aquí a un any per començar a entrenar. I en aquest punt, almenys ara, no s'han posat d'acord i el club ja ha activat alternatives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)