FEB

Lakovic, al Barça B

LEB Or. Després d'estira-i-arronses en la negociació, l'eslovè ha acceptat finalment reforçar el filial blaugrana. Prové del Gaziantep turc i tornaria al club on va estar cinc anys al primer equip

Jaka Lakovic torna al Barça, però no per actuar en el primer equip, sinó per jugar en el filial, a LEB Or. Feia dies que el club i el base eslovè (1,86 m, 1978) ja havien contactat, però en les negociacions hi ha hagut anades i vingudes. Finalment, l'acord és per a un any, si bé les dues parts tenen bona sintonia perquè la relació es prolongui. La idea és que Lakovic es posi a les ordres d'Alfred Julbe per dotar el filial de més experiència.

Aquesta serà la segona etapa de l'eslovè a l'entitat, després del seu pas pel primer equip (del 2006 al 2011), en què va guanyar, entre altres, l'Eurolliga de París el 2010, a més de dues lligues ACB i tres copes. El base estava ara sense equip, després d'acabar la temporada passada a bon nivell al Gaziantep de la primera divisió turca. Va fer-hi 11,7 punts, amb 38,6% en triples, i 2,5 assistències en 24 minuts de mitjana en 19 partits, si bé l'equip no va poder entrar al final en el play-off.

En falta un altre

La idea amb què treballa la parcel·la tècnica del Barça és encara fitxar un altre jugador, un interior, amb una forta experiència a l'elit. El primer candidat era Jordi Trias –tenia una proposta sobre la taula de dues temporades–, però el gironí finalment es va decidir per acceptar l'oferta del València i continuar en la Lliga Endesa.

L'eslovè s'incorporarà als entrenaments del filial blaugrana aquesta mateixa setmana. Divendres el Barça B tindrà el primer compromís oficial, l'anada de la semifinal de la Lliga Catalana LEB, contra el Prat Joventut, a la ciutat esportiva (21 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)