ACB

Grigonis se'n va a l'Iberostar

Lliga Endesa. L'ICL Manresa rebrà una compensació del club canari per l'aler lituà

Marius Grigonis no militarà a l'ICL Manresa el pròxim curs. L'aler lituà, confirmat ja per la seva selecció com un dels fixos de cara als Jocs –va fer-se mal en un dit en l'amistós contra Espanya, però únicament estarà una setmana de baixa–, ha tancat un acord amb l'Iberostar, que pagarà al club del Bages una petita compensació. I és que tenia dos anys més de contracte.

Va arribar a Manresa, l'estiu del 2016, precedent de l'Osca. En els dos cursos que hi ha estat, ha crescut tant pel que fa a les xifres com a la maduresa a la pista, i bona prova d'això és la crida de la selecció absoluta. En la passada temporada va fer 9,7 punts (39% en triples) i 3 rebots en gairebé 25 minuts de mitjana. En el club canari, que jugarà a Europa en el torneig organitzat per la FIBA, s'haurà de repartir els minuts en el perímetre, amb Richotti i Beirán.

Un cop se signi l'operació, l'ICL Manresa disposarà només de dos elements amb contracte per al curs vinent, Lluís Costa i Román Montáñez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)