Ral·lis

80 inscrits en el ral·li Costa Brava Històric

Motor. El guanyador del Montecarlo i el secretari general de l'Esport, entre els participants

El ral·li Costa Brava Històric, que es disputarà entre dijous i diumenge amb base a Lloret, té 80 equips inscrits, entre els quals hi ha els principals especialistes europeus, espanyols i catalans dels ral·lis de regularitat, encapçalat pel número 1 indiscutible, el belga Jose Lareppe, guanyador del Montecarlo i antic vencedor del Costa Brava. Dels 80 equips, un 32 per cent són de fora de l'Estat espanyol. Entre els del país destaca la presència del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, aficionat –personalment i per tradició familiar– als esports del motor, que pilotarà un VW Golf GTI. També hi participarà la regidora d'Esports de Girona, Isabel Muradàs (Autobianchi).

La prova, de recorregut secret, té 43 trams de regularitat, que representen uns 600 km del total de 1.600 de la prova. Totes les sortides i finals d'etapa seran a Lloret, excepte el final d'etapa de dissabte, a les 8 del vespre, al Port Olímpic de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)