Més hoquei

Catalunya aposta per l'experiència en la copa del Tricentenari

Hoquei sobre patins. Enric Torner, Jepi Selva, Marc Navarro, Eloi Mitjans i Sergi Miras lideren la selecció en el seu retorn a la competició

El seleccionador català d'hoquei sobre patins, Jordi Camps, va fer oficial ahir la llista de jugadors que afrontaran amb Catalunya la copa del Tricentenari, que es jugarà el 5 i 6 de juliol al pavelló Olímpic de l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia. En l'equip destaca la presència del jugador de Tordera Enric Torner, campió d'Europa i del món amb la selecció espanyola, i considerat un dels grans davanters del continent. Al seu costat hi haurà alguns dels millors jugadors de l'OK Lliga, alguns internacionals amb Espanya, com ara Carles Grau, Marc Navarro i Jepi Selva.

L'última aparició de la selecció va tenir lloc en la Golden Cup de Blanes el 2011. D'aquell equip només Mitjans, que aquest estiu deixarà el Noia per incorporar-se al Vendrell, repetirà convocatòria. No hi haurà cap jugador de l'equip que va quedar campió de la copa Amèrica el 2012 a Vic. S'ha d'afegir, amb tot, que aquest any Camps no ha pogut triar cap dels jugadors convocats per Quim Paüls per jugar el campionat d'Europa d'Alcobendas. En l'equip de Paüls hi ha, lògicament, alguns dels millors jugadors catalans.

Els jugadors convocats per Camps que han jugat competicions oficials amb Catalunya són David Arellano i Jepi Selva (subcampions de la copa Amèrica del 2008) i Marc Navarro, Eloi Mitjans i Albert Casanovas (subcampions de la copa Amèrica del 2007).

Catalunya jugarà la seva semifinal del torneig contra el Noia –que es presentarà davant la seva afició– el dissabte 5 de juliol. L'altra semifinal la jugaran Suïssa i França.

A banda de l'aposta segura de Torner, Camps també donarà la possibilitat de lluir-se a una de les revelacions de l'última lliga, el davanter Oriol Vives, que ha deixat l'Igualada i ha fitxat per un dels grans de l'hoquei europeu, el Liceo.

Carles Grau (CP Vic) Porter (24 anys) David Arellano (Calafell Tot l'Any) Porter (28) Marc Navarro (Vilafranca Capital del Vi) Defensa (31) Andreu Tomàs (ICG Software Lleida) Davanter (27) Jepi Selva (Reus Deportiu) Davanter (28) Eloi Mitjans (Moritz Vendrell) Davanter (26) Sergi Miras (Moritz Vendrell) Mig (27) Oriol Vives (Coinasa Liceo) Davanter (24) Enric Torner (Forte dei Marmi) Davanter (22) Marc Navarro (Vilafranca Capital del Vi) Defensa (31) Albert Casanovas (Oliveirense) (Defensa (28)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)