Internacional

“Teníem més canvis i al final estàvem més frescos”

Jordi Camps Seleccionador català

El seleccionador català, Jordi Camps, es va mostrar satisfet del joc que havia fet Catalunya i va destacar que el partit havia sigut entretingut i amb força contraatacs que van crear ocasions de perill. Jordi Camps va destacar també les actuacions de tots els porters que van jugar, als quals va considerar els millors del partit. Jordi Camps va explicar les claus de la victòria: “En el tram final ens hem imposat, nosaltres teníem una roda de canvis més important i estàvem mes frescos.” Respecte al que pot passar en la final, el seleccionador català va dir: “En un partit pot passar de tot, però l'important és poder ser aquí.”

El tècnic del Noia Freixenet, Ferran Lopez, va comentar respecte al partit: “Esportivament es pot dir poc d'aquest partit, perquè fa dies que estem de vacances. L'únic que puc dir és que pel que s'ha vist a la pista aquest equip pot fer patxoca i, ben treballat, millorarà moltíssim.” L'entrenador del Noia va destacar l'actuació dels tres nous fitxatges i va afirmar: “Molt bé les tres incorporacions, tots tres han aportat coses interessants a l'equip.” També va destacar que tenien assumits sistemes del Noia, ja que tots tres jugadors ja havien estat al club i això es notava.

18 i 19 d'octubre

El president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, va donar les dates del 18 i 19 d'octubre com les que es farà la celebració del desè aniversari del títol mundial B que la selecció catalana va guanyar a Macau el 2004. Ramon Basiana va dir que s'està intentat organitzar un partit entre Catalunya i Anglaterra amb els jugadors que van disputar aquella final. També es vol fer una festa de reconeixement a totes les persones que van col·laborar en aquell procés d'oficialització de Catalunya. Va assegurar que la copa que es va guanyar es tornarà a lluir i tothom la podrà tornar a veure.

Ha sigut un partit entretingut, s'han fet contraatacs i els porters han estat els millors del partit
Jordi Camps
seleccionador català
El tècnic ens havia dit que havíem de donar la cara i ser competitius fins al final, i ho hem fet
Jordi del Amor
JUGADOR DEL NOIA
Pel que s'ha vist a la pista, aquest equip fa patxoca i, ben treballat, millorarà moltíssim
Ferran López
ENtRENADOR DEL NOIA
Tot l'equip està content de ser aquí amb la selecció catalana i de jugar aquest torneig
Marc Navarro
JUGADOR DE LA selecció CATALANA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)