Més hoquei

Golejada del Noia

Copa del Tricentenari. Els amfitrions van finalitzar en el tercer lloc del torneig superant còmodament la selecció de Suïssa

SUÏSSA1

NOIA7

El Noia Freixenet va finalitzar en la tercera posició de la copa del Tricentenari després de golejar amb molta comoditat Suïssa (7-1). El conjunt amfitrió es va mostrar molt superior al seu rival, tot i que en l'equip hi havia tres jugadors en edat júnior: Arnau Xaus i Arnau Ribas, que aniran habitualment amb el primer equip, i Ferran March. També hi havia dos dels tres fitxatges que ha fet aquesta temporada, ja que Francesc Bargalló va ser baixa per un compromís personal. Després d'uns primers minuts anivellats i que els suïssos disposessin d'una falta directa que no van aprofitar, Borja Ferrer –una nova incorporació– va fer dos gols en menys d'un minut i va decantar el partit. Davant la impotència de Suïssa, al descans es va arribar amb un 5-1. En la segona part, Francesc Gil va fer el seu tercer gol i Arnau Xaus va completar la golejada.

NOIA FREIXENET: Lluís Gil, Jordi Del Amor, Eloi Albesa, Aleix Esteller i Francesc Gil –equip inicial–; Borja Ferrer, Arnau Xaus, Arnau Ribas, Ferran March i Àlex Ribó. SUÏSSA: Guilaume Oberson, Marzio Vanina, Joshua Imhof, Pascal Kissling i Patrick Greimel –equip inicial–; Andreu Grassi, Michael Matter, Kevin Gmür i Jean Pierre Vizio. GOLS: 1-0 (11') Borja Ferrer. 2-0 (11') Borja Ferrer. 3-0 (15') Francesc Gil. 3-1 (17') Joshua Imhof. 4-1 (20') Francesc Gil, de penal. 5-1 (25') Aleix Esteller. 6-1 (43') Francesc Gil. 7-1 (48') Arnau Xaus.. ÀRBITRES: Soler i Burgos.