Internacional

“La copa s'ha fet dins la normalitat”

Copa del Tricentenari. Miquel Calçada, comissari dels actes del Tricentenari, va presenciar la final i va valorar el torneig

El comissari del actes del la celebració del Tricentenari, Miquel Calçada, va ser present en la final i en l'entrega de medalles de la copa del Tricentenari, i va voler valorar la competició: “És una altra de les moltes activitats que estem duent a terme aquest any del Tricentenari. Estem contents que finalment s'hagi pogut celebrar aquest campionat i que es faci de la manera normal que s'havia plantejat”. Respecte a la polèmica sobre el fet que el Consell Superior d'Esports l'havia considerat il·legal, Miquel Calçada va afirmar: “Suposo que hi ha molts nervis.”I va dir que era normal que “en la societat transversal que tenim els jugadors tenen aquest desig de voler jugar almenys en aquests tipus de partits amistosos defensant la selecció catalana”.

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, es va mostrar satisfet del transcurs de la competició: “Estem molt contents de com ha anat. Campionats com aquests demostren que amb un possible, hipotètic estat propi, Catalunya en hoquei sobre patins seria una potència”. També va voler fer veure que l'equip era “una segona selecció perquè hi ha nou seleccionats amb la selecció espanyola”. “Tot i això, tenim nivell per competir en qualsevol campionat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)