Més hoquei

El Citylift Girona guanya i jugarà la copa Princesa

Hoquei sobre patins. Els gironins van ser més efectius davant la porteria i van superar el Palafrugell en el derbi de la primera estatal

El Citylift Girona va vèncer el derbi gironí contra el CH Palafrugell i es va classificar per disputar la copa Princesa. Els gironins van finalitzar tercers la primera volta de la primera estatal i es van guanyar una plaça per ser a Mieres el 13 i el 14 de febrer. El Girona es disputava la darrera posició en joc amb el Manlleu; depenia d'ell mateix, però necessitava la victòria. Va guanyar i va mantenir els osonencs, que també van vèncer, a un punt. L'Alcobendas i el Barça B ja estaven classificats i seran els camps de sèrie, mentre que completa la copa Princesa el Mieres, que és l'organitzador. El derbi contra el Palafrugell va ser disputat però els gironins es van mostrar molt més encertats de cara a la porteria contrària i es van quedar els tres punts. Va ser la seva setena victòria de manera consecutiva i els manté en les posicions d'ascens a l'OK Lliga. Els locals es van avançar amb un 2-0, amb gols de Raül Pelicano i Josep Hernández, al descans, i van ampliar l'avantatge en l'inici de la segona meitat amb un gol de Manel Garcia. Els empordanesos van desaprofitar força ocasions, i dos penals i tres faltes directes. A quatre minuts del final, Marc Brugué va fer el 3-1, però poc després Raül Pelicano va marcar de falta directa i va sentenciar.

GIRONA 4 PALAFRUGELL 1

CITYLIFT GIRONA: Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Borja Ramon i Josep Hernández –equip inicial–; Manel Garcia, Illa, Canet i Bellido. CH PALAFRUGELL: Valentí, Brugué, Vives, Duran i Pujol –equip inicial–; Viella, Marcel Martínez, Ruiz, Casanovas i Manzanero. GOLS: 1-0 (13') Pelicano. 2-0 (21') Hernández. 3-0 (30') Manel Garcia. 3-1 (46') Brugué. 4-1 (49') Pelicano, de falta directa. ÀRBITRES: I. Galán i A. López. Van mostrar targeta blava a Viella, Brugué i Casanovas. FALTES: 22 del Girona i 10 del Palafrugell.

CAP A MIERES

La jugarà el 13 i el 14 de febrer amb l'Alcobendas, el Barça B i el Mieres, l'organitzador
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)