Ciclisme

Contador reprèn el camí triomfal

Ciclisme.L'espanyol, que venia de ser segon a la Volta a Catalunya, va guanyar la Volta al País Basc, on es va acomiadar amb una excel·lent actuació en la contrarellotge final, que va ser per a l'alemany Martin, amb set segons de marge

L'espanyol Alberto Contador (Tinkoff Saxo), que no va poder vèncer a la Volta Ciclista a Catalunya –el català Joaquim Rodríguez li ho va impedir–, va recuperar la via victoriosa al País Basc, on ahir es va embutxacar la general final per tercera vegada. L'aspirant al Tour de França va culminar una excel·lent actuació a la prova basca en firmar una molt bona contrarellotge, en la qual tan sols el va superar l'especialista en la disciplina l'alemany Toni Martin (Omega), el més ràpid en l'última etapa (25, 9 km) per set segons de diferència, que va sumar la segona victòria parcial al País Basc.

Contador, que abans de córrer a Catalunya havia guanyat la Tirrena-Adriàtica, es va situar líder la primera jornada en ser el més ràpid en l'etapa Ordizia-Ordizia i ningú l'ha pogut desbancar. El que aspirava a fer-ho, l'espanyol Alejandro Valverde (Movistar), que ahir partia amb un desavantatge de dotze segons, no només es va quedar sense retallar-los sinó que va caure fins a la cinquena posició de la general.

6a etapa
1r.T. Martin (Omega)
38.33
2n. A. Contador (Tinkoff)
a 7
3r.M. Kwiatkoswski (Omega)
a 15
General
1r. A. Contador (Tinkoff)
21:09.11
2n. M. Kwiatkoswski (Omega)
a 49
3r. J.C. Peraud (AG2R)
1.04
4t. S. Spilak (Katuixa)
1.07
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)