Atletisme

Nivell, a Banyoles: Mechaal i Ramon

Atletisme. Adel i Bàrbara són els vencedors absoluts al Parc de la Draga, amb més de 600 atletes

Adel Mechaal i Bàrbara Ramon van reaparèixer ahir al Circuit Gironí de Cros, la setena prova del qual es disputava ahir al Parc de la Draga en el 13è Cros de Banyoles, puntuable per al Gran Premi Català de Cros en categories cadet, juvenil i júnior i motiu pel qual la participació va arribar fins als 600 atletes. És la segona victòria en aquesta edició del circuit tant per Adel com per Bàrbara, que van guanyar a Sant Hilari Sacalm el 9 de novembre.

Adel Mechaal (AA Palamós) havia tancat ja la seva participació en proves internacionals de cros, i ahir a Banyoles es va apuntar el triomf amb solvència i seguit de Soufiane Mahboub, també de l'Associació Atlètica Palamós.

Carlos Cera (JA Sabadell) i Mohamed Jebari (CA Laietània) havien format un grup capdavanter amb els dos palamosins en les primeres voltes, però no els van poder seguir el ritme i en les dues últimes van anar cedint respecte a la parella que, Adel, va trencar a 300 metres de l'arribada.

Bàrbara Ramón (AA Catalunya) va reaparèixer en el circuit després que en la seva anterior aparició no pogués córrer per la suspensió de la prova, a Olot, i per la pluja que va inundar el circuit. I tal com va fer a Sant Hilari en la segona prova del calendari gironí, Ramon va guanyar amb molta facilitat. Només la banyolina Marina Guerrero (FC Barcelona) li va seguir les passes en els primers compassos. L'atleta promesa va ser segona en la cursa de casa i hores després d'aterrar dels EUA; on competeix aquest any amb una beca universitària que li permet també continuar estudiant a la Universitat d'Abilene (Texas).

La júnior del CA Manersa, Najwa Chouati, va completar el podi de la cursa femenina.

En la júnior, Lahcen Ait Alibou (CE Penedès), Mouad Mbarki (CE Montornès) i Boubacar Sabally van protagonitzar la millor cursa de la matinal atlètica, i després d'una intensa lluita durant tot el recorregut, Alibou es va apuntar el triomf en l'últim hectòmetre.

Maçanet de la Selva, l'11 de gener, serà l'escenari de la següent cursa del circuit en un nou circuit i situat a la zona esportiva de la població selvatana.


consell esportiu de la selva


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)