Futbol sala

El Marfil es deixa dos punts vitals en el darrer moment

Futbol sala. El conjunt colomenc veu com el Burela empata en l'últim minut i perd una oportunitat d'or de retallar punts en la lluita pel ‘play-off'

Marfil3

BUrela3

El Marfil va perdre ahir una bona oportunitat per retallar distàncies amb el play-off. Els colomencs van iniciar la jornada a set punts del Peníscola, el propietari de la vuitena posició –l'última que dóna accés a la fase final pel títol de lliga–, els valencians van caure a mans d'El Pozo, però el conjunt colomenc no va saber aprofitar del tot la seva ensopegada. Els homes de Xavi Passarrius van deixar escapar la victòria quan faltava un minut en un partit que havien comandat des del minut 7.

Dani Salgado va obrir la llauna amb un gran xut a l'escaire de la porteria local. D'aquesta manera, el golejador colomenc feia la seva 40a diana d'aquesta temporada. No es va conformar amb aquest gol el conjunt de Xavi Passarrius que, quan s'arribava a les acaballes del primer temps, va tornar a marcar, mitjançant Rafa López.

A la represa, el Marfil va veure com Matamoros retallava distàncies però, de nou, Salgado es va mostrar efectiu davant de porta i va fer el tercer dels visitants. El play-off s'acostava, però el Marfil va abaixar la guàrdia i va veure com Isi donava vida al Burela. I en l'últim minut Matamoros va robar als colomencs dos punts vitals en la lluita per ser a la fase final de la lliga. La setmana vinent el Peníscola visita Santa Coloma.

BURELA PESCADOS RUBÉN: Álex González, Iago míguez, Isi, Antoñito i Matamoros– cinc inicial– Jorge Bellvert, Behroz, Miguel, Carlitos, Ángel i Chano. MARFIL SANTA COLOMA: Dídac, Rubén, Sepe, Rafa López i Dani Salgado– cinc inicial– Albert Segura, Eric Martel i Charlie. GOLS: 0-1 (7') Dani Salgado. 0-2 (17') Rafa López. 1-2 (21') Matamoros. 1-3 (22') Dani Salgado. 2-3 (28') Isi. 3-3 (39') Matamoros. ÀRBITRES: Contreras i Pérez.