Atletisme

Raquel González canta victòria en l'estatal

Atletisme. La marxadora mataronina, segona les dues últimes edicions, va vèncer en els 20 km de Jumilla amb un registre d'1h31:13

Després de dos subcampionats consecutius, la mataronina Raquel González (FC Barcelona) va poder per fi conquerir el títol estatal de marxa en ruta després de cobrir els 20 km en 1h31:13. La prova es va decidir al voltant del quilòmetre 11, quan els jutges van desqualificar Júlia Takacs (Platges de Castelló), la vencedora de les dues últimes edicions. “Anàvem totes dues destacades, a un gran ritme, inferior a 1h29. Quan l'han desqualificat, he abaixat la marxa perquè la segona estava molt distanciada i la prioritat era aconseguir el títol”, va explicar l'atleta maresmenca, que ja s'ha guanyat la plaça per a la copa d'Europa, que també es disputa a Múrcia, el 17 de maig. Beatriz Pascual (València) va ser baixa per lesió, igual que l'incombustible Jesús Ángel García Bragado (Laietània).

Per als catalans, també va destacar el subcampionat promesa de Mar Juárez (Montornès), quarta de la general (1h38:36), a més dels títols autonòmics en categoria júnior, juvenil i cadet masculina, i cadet femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)