Ciclisme

El referent a Girona, l'obert de BTT Càrniques Celrà

Ciclisme. A Cassà de la Selva es farà la primera cita del calendari, amb curses en circuits tancats i els campionats de Girona i de Catalunya

L'obert de BTT Càrniques Celrà començarà el 15 de març a Cassà de la Selva amb un calendari format per sis curses, entre les quals hi haurà, també, el campionat gironí i el campionat de Catalunya. És la competició de referència de la BTT i la més antiga a Catalunya. De fet, té 20 anys d'història –la Caixa Girona, en els seus inicis– i ha estat el viver d'especialistes com Miquel Campasol, Jordi Serra, Martí Gispert, Marc Trayter, Josep Antoni Hermida i, en el cas de les noies, Janet Puiggros, Cristina Mascarreras i Anna Soler.

El format

Les inscripcions, d'acord amb la normativa de la Federació Catalana de Ciclisme, es faran mitjançant el lloc web Ciclisme.cat, i en el mateix dorsal hi haurà instal·lat el xip de cronometratge. Una altra novetat és la recuperació del format de curses en un circuit tancat de deu quilòmetres, al qual es faran diverses voltes en funció de les categories. En les darreres edicions es feien circuits a una sola volta, que prioritzaven el vessant de lleure al competitiu, però que també obligaven els organitzadors a fer un esforç en el marcatge del recorregut. Les curses començaran sempre a les 9.30 h, i les infantils, dues hores més tard. Les proves són obertes des de pre-benjamí fins a cicloturistes amb revisió mèdica.

Obert de BTT Càrniques Celrà
Cassà de la Selva
15 març
Sant Joan les Fonts
6 abril
Blanes
26 abril
Quart
17 maig
Sant Feliu de Guíxols (*)
7 juny
Fornells de la Selva (**)
11 i 12 juliol
(*) Campionat gironí
(**) Campionat de Catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)