Més esport

Adolfo (Marfil), millor jugador sub-23 del món

Futbol sala. El Barça, millor equip, en els premis AGLA Futsal Awards

L'ala pivot Adolfo (Marfil) és el millor jugador jove del món (sub-23) de futbol sala, segons la votació dels 217 experts que formen part del jurat dels premis AGLA Futsal Awards, que han arribat a la 15a edició. El golejador català competia pel premi amb l'espanyol Juan José Camacho i amb el brasiler Felipe dos Santos.

Adolfo va mostrar-se entusiasmat pel guardó: “És una notícia espectacular, però sense els meus companys això no hauria estat possible; vull donar un milió de gràcies a tots els ho han fet possible. Ara només em queda continuar treballant.” Adolfo va començar a jugar a futbol sala amb només tres anys a l'escola Lluís Millet de Santa Coloma de Gramenet. Amb set anys va començar a jugar a les categories inferiors del Marfil.

En els mateixos premis, el FC Barcelona, actual campió d'Europa, va guanyar la votació al millor equip del món, davant de l'Inter Movistar. El premi per al millor jugador va ser per al portuguès Ricardinho (Inter Movistar) mentre que el guardó de millor entrenador va ser per a Jesús Velasco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)