Handbol

Conjurats per tornar a Colònia

Handbol. La plantilla no es refia del Zagreb i fa una crida a l'afició perquè hi hagi el Palau de les grans cites

El Barça és a 60 minuts de segellar per cinquena vegada en sis edicions la classificació per a la final a quatre de Colònia. Tot i el bon partit a Zagreb (23-25) i la teòrica baixada de rendiment del conjunt croat lluny del seu feu, la plantilla no vol caure en el relaxament i fa una crida a l'afició perquè ompli el Palau Blaugrana (18.30 h per Esport3) com en les grans remuntades europees. “Ara mateix canviaria la situació de l'any passat [es van haver de remuntar 7 gols al Rhein-Neckar] si sé que em classifico per a Colònia. Es tracta d'una final”, manifesta l'entrenador del Barça Xavi Pascual per subratllar la transcendència de la cita. Amb el propòsit d'aconseguir una gran assistència de públic, s'ha penjat un vídeo al lloc web del club en què el mateix tècnic blaugrana i els setze integrants del primer equip demanen el suport dels aficionats. També hi pot ajudar el fet que el partit es disputi just després del de futbol, en què el conjunt de Luis Enrique rebrà el València al Camp Nou, a partir de les 16 h.

En la plantilla blaugrana, un dels millors coneixedors del Zagreb és Kiril Lazarov, ja que hi va militar en dues etapes diferents (2000-02 i 2007-10). “El Zagreb disposa de 19 jugadors i en cada posició tenen dos o tres homes i, per tant, no et pots refiar de ningú. A més Vujovic busca temps per a tots ells. Tenen molta qualitat i és el sistema que funciona a Croàcia, i per això sempre tenen bons resultats en tots els campionats”, explica el lateral dret macedoni. Lazarov està convençut que el Barça està preparat per a la cita, però no vol cantar victòria abans d'hora: “Vujovic ha donat molta confiança a aquest equip, i si no sortim concentrats els 60 minuts pot passar qualsevol cosa. No podem caure en el parany.” A punt de fer els 35 anys –els farà el 10 de maig–, el lateral macedoni està convençut que algun dia aixecarà el títol de la lliga de campions, un dels pocs ceptres que falten en el seu palmarès. Lazarov, amb 90 gols, manté una dura pugna amb el serbi Momir Ilic (Veszprém) pel pitxitxi de la lliga de campions, però òbviament canviaria aquest reconeixement individual per una victòria del Barça a Colònia. En tot cas, de ben segur que els seus gols, ja siguin des dels set o els nou metres, tornaran a ser decisius, com ja ho van ser fa deu dies a l'Arena Zagreb.

LES FRASES

És un partit importantíssim i necessitem que, com cada any, ens ajudeu a aconseguir la classificació per a la final quatre
Xavi Pascual
entrenador del fc barcelona
No volem caure en el parany perquè, en 60 minuts, si no estàs concentrat et pot passar qualsevol cosa
Kiril Lazarov
lateral del fc barcelona
Perquè amb vosaltres al Palau tot és més fàcil
Víctor Tomàs
capità del fc barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)