Tennis

Nadal fa un pas endavant

Tennis. El balear va fer un gran partit contra el canoner nord-americà Isner i es va plantar als quarts del Masters 1.000 de Roma. Murray va adduir cansament i es va retirar abans de jugar

Rafa Nadal (4) va fer ahir un pas endavant contra el nord-americà John Isner –6-4 i 6-4– i es va plantar als quarts del Masters 1.000 de Roma. Només va cometre tres errors no forçats, i cap des del fons de la pista, i en va fer prou amb un break en cada set (2/6). Nadal jugarà avui contra Stan Wawrinka (8), botxí del jove austríac Dominic Thiem per 7-6 (3) i 6-4. Tampoc no va titubejar el suís Roger Federer (2) contra el sud-africà Kevin Anderson (15) –6-3 i 7-5– i jugarà amb el txec Tomas Berdych (6). El serbi Novak Djokovic (1), per la seva banda, va eliminar el brasiler Thomaz Bellucci per 5-7, 6-2 i 6-3 i se les haurà amb el japonès Kei Nishikori (5). També va reeixir el xabià David Ferrer (7) contra el tennista d'Albacete Guillermo García-López per 6-1 i 6-3 i s'enfrontarà amb el belga David Goffin, classificat per la retirada d'Andy Murray (3) adduint cansament.

En noies, la canària Carla Suárez (10) va derrotar la canadenca Eugenie Bouchard (6) per 6-7 (2), 7-5 i 7-6 (7), i va accedir a uns quarts per enèsima vegada el 2015. També es va retirar, per lesió en un colze, Serena Williams (1), que havia de jugar amb la nord-americana Cristina McHale. La romanesa Simona Halep (2) va esbandir la nord-americana Venus Williams (14) per 6-2 i 6-1, i jugarà els quarts contra la seva compatriota Alexandra Dulgheru (72a), que va fer fora Ekaterina Makarova (8). La russa Maria Xaràpova (3) va superar la sèrbia Bojana Jovanovski.

En dobles, Marcel Granollers i Marc López van derrotar el britànic Jamie Murray i l'australià John Peers per 6-4 i 6-4 i ja són a semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)