Atletisme

Rehm vola a l'Hospitalet

Atletisme. El paralímpic alemany va establir un nou rècord mundial en salt de llargada F44, amb 8,29 m, i va complir amb el seu paper d'estrella en el míting internacional Kern Pharma

El paralímpic alemany Markus Rehm va complir les expectatives i es va convertir en el gran protagonista del 10è Míting Internacional Kern PharmaGran Premi Sauleda per a atletes amb discapacitat, que es va disputar dissabte al complex esportiu de l'Hospitalet Nord, amb un rècord del món en salt de llargada F44 (8,29 m). Rehm va millorar en 5 centímetres el registre de la temporada passada (8,24), que el van situar sota els focus perquè va aconseguir el títol en el campionat alemany i va obrir un nou cas Pistorius sobre si havia de ser convocat per a l'europeu de Zuric. A última hora, la federació del seu país no el va convocar per a l'europeu en considerar que la pròtesi de fibra de carboni li comporta un gran avantatge respecte als atletes que no tenen aquesta discapacitat.

Més enllà de l'estrella germànica, la reunió va ser un èxit de públic i de resultats. En aquest sentit, també va destacar la italiana Martina Caironi, que va batre la plusmarca mundial en salt de llargada F42 (atletes amputades), amb un registre de 4,60 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)