Atletisme

Dues segones places per al Barça en l'estatal de clubs

Atletisme. L'AA Catalunya va ser sisè en la final femenina de la divisió d'honor que es va disputar a Saragossa

El FC Barcelona va ocupar la segona posició de la divisió d'honor tant en la categoria masculina com en la femenina de l'estatal de clubs que es va disputar, ahir, a Saragossa. En la final femenina, l'AA Catalunya va ocupar la sisena plaça. El Playas de Castelló va aconseguir la victòria en nois i el València Terra i Mar, en noies, i tots dos van revalidar el títol aconseguit l'any passat.

En nois, el Barça va sumar 123,5 punts i només va ser superat pel Playas de Castelló, que en va aconseguir 146,5. El tercer va quedar molt allunyat: va ser l'AD Marathon, amb 80,5 punts. El conjunt blaugrana només va aconseguir la victòria en dues proves de les vint que es van disputar, en una trobada dominada pels castellonencs, que en van guanyar catorze. Jean Marie Okutu va guanyar la llargada, amb 7,90 m, i Ilias Fifa es va imposar en els 3.000 m, amb 8:14.12. El Barça va ser el que més segones posicions va aconseguir, amb deu en total.

En la final pel títol femenina, el Barça va sumar 115 punts i es va quedar lluny dels 136 que va aconseguir el València Terra i Mar. Les blaugrana, però, van tenir molt més a prop que els nois el tercer classificat, que va ser el Playas de Castelló, amb 104 punts. En la sisena posició, es va classificar l'AA Catalunya, amb 67 punts. El conjunt valencià va ser el dominador, amb onze victòries i cinc segons llocs en les vint proves. El Barça va guanyar cinc proves, mentre que l'AA Catalunya es va imposar en una, els 200 m, gràcies a Andrea Díez, que va fer una marca de 24.27. Els cinc triomfs de les blaugrana van ser per a Ester Guerrero en els 800 m (2:04.01), Sabina Asenjo en el disc (53,77 m), Cristina Lara en els 100 m (11.71) i Raquel González en els 5 km marxa (21:26.33), mentre que el relleu de 4x100 m va estar format per Jael Bestue, Caridad Jerez, Plácida Azahara Martínez i Cristina Lara i van guanyar amb una marca de 45.67.

Divisió d'honor - Homes
1r Playas de Castelló
146,5 pts
2n FC Barcelona
123,5 pts
3r AD Marathon
80,5 pts
4t Simply Scorpio
79 pts
5è Real Sociedad
78 pts
6è Tenerife Caja Canarias
77 pts
7è Fent Camí Mislata
76 pts
8è Unicaja
55,5 pts
Divisió d'honor - Dones
1r València Terra i Mar
136 pts
2n FC Barcelona
115 pts
3r Playas de Castelló
104 pts
4t Simply Scorpio
91 pts
5è AD Marathon
90 pts
6è AA Catalunya
67 pts
7è At. San Sebastián
60 pts
8è Ría Ferrol Arenal
57 pts

L'Hospitalet femení baixa

En la final de permanència de la divisió d'honor femenina, l'ISS Hospitalet, que va organitzar la competició, va perdre la categoria. L'ISS Hospitalet va ser el vuitè, amb 63,5 punts, i va baixar a la primera divisió. L'Avinent Manresa també va lluitar per la permanència a la màxima categoria i la va aconseguir en ser cinquè, amb 87 punts. La final de permanència masculina de la divisió d'honor es va disputar a Burgos i els dos equips catalans que la van disputar la van aconseguir. L'AA Catalunya va guanyar la final, amb 111 punts, i el JA Sabadell va ser sisè, amb 81,5. En la final del títol i de l'ascens de la primera divisió masculina, l'ISS Hospitalet va ser setè, amb 85 punts, i en la femenina, el Lleida va acabar vuitè, amb 56. Cap dels dos conjunts catalans no va aconseguir pujar. En la final de permanència de la primera divisió femenina, el JA Sabadell es va mantenir, en ser quart amb 90 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)