Atletisme

Blanco obté la plata en martell

Atletisme. El palafrugellenc va superar les expectatives, va millorar tres vegades el seu registre personal i es va assegurar el subcampionat europeu júnior amb un intent de 79,05 m

El palafrugellenc Miguel Alberto Blanco (FC Barcelona) va superar les expectatives amb una millor marca personal de 79,05 m en el llançament de martell (6 kg) que el van catapultar fins al segon graó del podi de l'europeu júnior d'Eskilstuna, a Suècia. El llançador blaugrana arribava al campionat amb la sisena marca dels participants (76,86 m), però en la prova de qualificació ja es va classificar tercer. Ahir, en la final, va segellar un concurs espectacular, amb tres intents per sobre de la seva marca personal: 76,93, 77,75 i els 79,05 m de l'últim intent, que va fer trontollar el títol de l'hongarès Bence Halász (79,60 m), que va establir un nou rècord del campionat. El deixeble de Llorenç Cassi, de 19 anys i que ja va ser vuitè en el mundial juvenil de Donetz, és una de les més fermes esperances del sector de llançaments de l'atletisme català.

En la jornada d'ahir, també va destacar l'accés a les finals del sabadellenc Alexis Rodríguez en obstacles (8:58.90 i marca personal) i del pinedenc Aleix Pi en salt de perxa (5,05). Gerard Mateu i Javier Delgado també van accedir a les semifinals de 110 m tanques i 400 m tanques, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)