Atletisme

Pascual i Mullera repeteixen

Atletisme. La marxadora de Viladecans i el corredor d'obstacles de Lloret de Mar revaliden els guardons com a millors atletes en la Diada de l'Atletisme Català corresponent al 2014

Àngel Mullera i Beatriz Pascual, com el 2013, van repetir com a millors atletes catalans del 2014 i ahir se'ls va lliurar el guardó durant la Diada de l'Atletisme, que es va celebrar al Consell Català de l'Esport. La marxadora de Viladecans ha estat escollida la millor atleta del país en les tres últimes temporades, però segur que no recollirà el trofeu corresponent al 2015 perquè actualment està convalescent d'una intervenció en tots dos genolls de resultes d'un petit trencament de menisc. “Va costar molt que em fessin el diagnòstic, però ara ja fa sis setmanes que vaig passar pel quiròfan. Ja he començat a córrer i estic molt motivada per preparar la temporada vinent amb vista als Jocs Olímpics”, va comentar Pascual, que ahir també va exercir de presentadora.

Tampoc no està en el millor moment Àngel Mullera, que té una fractura d'estrès al peroné. El medallista de bronze en l'europeu de Zuric ha hagut de renunciar a competir dissabte en la Lliga del Diamant de Londres i aquesta setmana decidirà si participa en el campionat estatal (l'1 d'agost a Castelló) o ja dóna la temporada per acabada.

Durant la diada també es van lliurar els trofeus als millors atletes de cada categoria i als autors d'alguna plusmarca catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)