Futbol sala

Polèmica a la FCFS

Futsal. Membres de la federació catalana acusen el president d'haver-se pagat les vacances amb diners de l'organisme. Ell ho nega tot i assegura que ha tornat a la caixa tot el que havia agafat

El president de la Federació Catalana de Futsal, J.E., ha estat denunciat, per membres del mateix organisme, per haver-se pagat les vacances amb diners de l'entitat. Segons va informar ahir el web e-notícies, el màxim representant de l'organisme es va pagar l'assegurança d'un cotxe particular i el lloguer d'una casa a Itàlia. El mateix portal va fer públics els rebuts dels dos pagaments. A més, la denúncia afegeix que J.E. s'ha gastat 15.000 euros en el darrer any amb una targeta associada al compte de la federació. Aquest diari no va aconseguir contactar ahir amb Eduardo perquè oferís la seva versió.

J.E., que encara no ha rebut la denúncia per part de la fiscalia i nega totes les acusacions. Corrobora que va fer els pagaments de la casa i el cotxe amb els diners de l'ens federatiu, però diu que els va tornar a la caixa pocs dies després. I atribueix l'acusació a l'orientació política dels denunciants. “Són uns fatxes i volen que desaparegui la federació. No són independentistes”, va dir a e-notícies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)